AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun özürlü olduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun özürlü olduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun özürlü olduğunu görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun özürlü olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor.

Kahve falında özürlü çocuğa sarılmak içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında özürlü bir çocuğa yardım etmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalettir.

Kahve falında özürlü çocuğa bakmak bozulan sağlığın düzeleceğine, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına inanılır.

Kahve falında özürlü erkek çocuğu görmek ilerleyemeyeceğine, adını herkese duyuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun özürlü olduğunu görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, yapılan işte ustalaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında özürlü çocuğu görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında özürlü çocuğu olduğunu görmek işlerin bozulacağına, bir yandan cenaze olacağına işarettir.

Kahve falında özürlü erkek çocuğu doğurmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir