AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğacak çocuğunu özürlü görmek

Kahve falında doğacak çocuğunu özürlü görmek

Kahve falında doğacak çocuğunu özürlü görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yüksek tahsil yapacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalet eder.

Kahve falında doğacak çocuğunu özürlü gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında doğacak çocuğunu özürlü görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine inanılır.

Kahve falında doğacak çocuğunu görmek paraya ve mala kavuşacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında doğacak çocuğunu emzirmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğacak çocuğu görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, alım gücünü yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğacak erkek çocuğunu görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, aile bireyleri ile tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğacak çocuğun ismini görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğacak çocuğun ismini duymak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, helal kazanca sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğacak çocuğun erkek olduğunu görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, zinde kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir