AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay yemek

Kahve falında ay yemek

Kahve falında ay yemek kendisini çok iyi hissedeceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ay yemek gördüyseniz:

  • Tartışmamalı, pozitif olmalısınız.

Kahve falında ayçekirdeği yemek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, ilişkiye huzurun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ay çöreği yemek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ay yemek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, güvensizlik duymaya yorulur.

Kahve falında gündüz vakti ay görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü ay görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ay tutulması izlemek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına delalet eder.

Kahve falında ay ve yıldız birlikte görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına delalet eder.

Kahve falında puslu ay görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir