AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ve minare görmek

Kahve falında ay ve minare görmek

Kahve falında ay ve minare görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ay ve minare gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında ay ve minare görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, de zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minare kandili görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, bereketin ve karın artacağına işarettir.

Kahve falında minare devrilmesi görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz minare görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine delalettir.

Kahve falında minare yıkılması görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında çifte minare görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minare yaptığını görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında minarenin eğildiğini görmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir