AnaSayfa / Genel / Kahve falında oynayan balık görmek

Kahve falında oynayan balık görmek

Kahve falında oynayan balık görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında oynayan balık gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Kahve falında oynayan balık görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oyulmuş diş görmek günaha gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiftetelli oynayanları görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oynayan dişi çekmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, üzgün ve hasta olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında futbol oynayan birini görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet eder.

Kahve falında top oynayanları görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oynayan diş görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiftetelli oynayan birini görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir