AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kumar oynarken görmek

Kahve falında birini kumar oynarken görmek

Kahve falında birini kumar oynarken görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, hayırlı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kumar oynarken gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kumar oynayıp para kazanmak ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kumar oynayıp kaybetmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını kumar oynarken görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kumar oynayan görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını kumar oynarken görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birini kumar oynarken görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin kumar oynadığını görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kumar kağıdı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir