AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kumar oynarken görmek

Kahve falında arkadaşını kumar oynarken görmek

Kahve falında arkadaşını kumar oynarken görmek kötü duygularından arınacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, rakiplerine yenileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kumar oynarken gördüyseniz:

  • Karışık düşünceler işlerinizi engelleyebilir.

Kahve falında arkadaşını kumar oynarken görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına delalettir.

Kahve falında kumar oynayıp kaybetmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumar oynayan görmek yüksek mertebeye geleceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumar oynayıp para kazanmak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını kumar oynarken görmek para pul sahibi olacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında birini kumar oynarken görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kumar oynadığını görmek alkış alacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında kumar kağıdı görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, planlarının bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir