AnaSayfa / Genel / Kahve falında oynayan köpek görmek

Kahve falında oynayan köpek görmek

Kahve falında oynayan köpek görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, gülmeye hasret kalacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oynayan köpek gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında oynayan köpek görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini top oynarken görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına yorulur.

Kahve falında dişinin oyulduğunu görmek büyük başarıya ulaşılacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalettir.

Kahve falında kocasını oynarken görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini oynarken görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kadınları oynarken görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını kumar oynarken görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında oynayan kadınlar görmek elinin de bolluk göreceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir