AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyi oynarken görmek

Kahve falında ölen kişiyi oynarken görmek

Kahve falında ölen kişiyi oynarken görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi oynarken gördüyseniz:

  • Gereken konuşmaları yapmaktan çekinmemeniz gerekiyor.

Kahve falında ölen kişiyi oynarken görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına inanılır.

Kahve falında oyulmuş diş görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyun oynandığını görmek büyük zararlardan kurtulacağına, imkânsızlıklarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kumar oynayan görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında oymalı kapı görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında oynarken düşmek her attığı adımı paraya çevireceğine, borçların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında birini kumar oynarken görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişin oyulmasını görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, iyi halini yitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir