AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını oynarken görmek

Kahve falında başkasını oynarken görmek

Kahve falında başkasını oynarken görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını oynarken gördüyseniz:

  • Kendinden çok fazla emin olmamasına rağmen size bazı önerilerde bulunan kişiler olabilir.

Kahve falında başkasını oynarken görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya delalet eder.

Kahve falında babayı oynarken görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında oyulmuş diş görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında oyulmuş patlıcan görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü oynarken görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde oynayan görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında tenis oynayanları görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işarettir.

Kahve falında çiftetelli oynayanları görmek yeni kişilerle tanışacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir