AnaSayfa / Genel / Kahve falında oturup ağlamak

Kahve falında oturup ağlamak

Kahve falında oturup ağlamak bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sorununu kolayca çözeceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, galibiyet kazanacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında oturup ağlamak gördüyseniz:

  • Hemen toparlanmaya bakın.

Kahve falında oturup ağlamak ailesinde gerginlikler yaşanacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi otururken görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ot çalmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ot yemek görmek kişinin geri planda kalacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle oturup konuşmak fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında otlayan inekler görmek şen kahkahalar atacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keçi otlatmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, işine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ot almak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir