AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi otururken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi otururken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi otururken görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, muradın olacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi otururken gördüyseniz:

  • Vergiler, anlaşmalar, işle ilgili diğer başlıklar veya hukuki konular ilgi bekliyor.

Kahve falında eski sevgiliyle oturup konuşmak hayatının ve planlarının bozulacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi otururken görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski oturulan evi görmek sermayenin harcandığına değeceğine, borçlanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin yardım ettiğini görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle uyumak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, yönetici makamına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle bebek sevmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisinde yüzük görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir