AnaSayfa / Genel / Kahve falında saf su içmek

Kahve falında saf su içmek

Kahve falında saf su içmek endişeli durumların son bulacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında saf su içmek gördüyseniz:

  • Neden göstermek yerine öfkesini gösteren kişilerden uzak durun.

Kahve falında saf su içmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına delalet eder.

Kahve falında saf su görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işaret eder.

Kahve falında saf temiz su görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına delalet eder.

Kahve falında namazda saf tutmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında en ön safta namaz kılmak bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, olmayacak hayallere kapılacağına delalet eder.

Kahve falında namaza saf tutmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilk safta namaz kılmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında cuma namazında saf tutmak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir