AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynıyla tartışmak

Kahve falında kaynıyla tartışmak

Kahve falında kaynıyla tartışmak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kaynıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı ya da ödemelerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında kaynıyla tartışmak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına delalet eder.

Kahve falında kazanda süt kaynatmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kaynamış buğday görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday kaynatıldığını görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, rahat erileceğine işaret eder.

Kahve falında nohut kaynatmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynıyla evlenmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, başarıya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında limon kaynatmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında kaynayan kara kazan görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir