AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışığa yürümek

Kahve falında ışığa yürümek

Kahve falında ışığa yürümek güzel haberlerin alınacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına işaret eder.

Kahve falında ışığa yürümek gördüyseniz:

  • Gerek sosyal, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında karanlıktan ışığa yürümek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ay ışığında yürümek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ışıklı yolda yürümek karanlığın biteceğine, makamının ve ününün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ışığa yürümek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ışık nur görmek akıl vereceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ışıklı saat görmek zorlukların günden güne artacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda ışık görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ışığa yükselmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir