AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsün yandığını görmek

Kahve falında otobüsün yandığını görmek

Kahve falında otobüsün yandığını görmek hayatının afiyette geçeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsün yandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarını değiştirmeye çalışabilir veya bazı görevlerini değiştirebilirsiniz.

Kahve falında otobüs yandığını görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsün yandığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Kahve falında otobüse binip gitmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında otobüs dolusu insan görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında otobüste uyumak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına delalettir.

Kahve falında belediye otobüsüne binmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, borçların ödeneceğine yorulur.

Kahve falında otobüsü kaçırdığını görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, eşe dosta yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüse taş atmak ekmeğinin artacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir