AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs yandığını görmek

Kahve falında otobüs yandığını görmek

Kahve falında otobüs yandığını görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, umutsuzluğa düşeceğine, başarılar elde edileceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında otobüs yandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saplantıları ya da kör noktaları üretkenliğiniz üzerinde tutumunuza bağlı olarak artı ya da eksi etkiler yapabilir.

Kahve falında otobüs yandığını görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsün yandığını görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında şöförsüz otobüse binmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında otobüsle uçuruma düşmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında otobüse atlamak olumlu değişiklikler yaşayacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında otobüs yıkamak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında otobüsün arkasından koşmak dünya malı edineceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüse binmek inmek düşmanlarını bile affedeceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir