AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüste uyumak

Kahve falında otobüste uyumak

Kahve falında otobüste uyumak acılarını dindireceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, girilen yolda zarar edileceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, mallarının artacağına işarettir.

Kahve falında otobüste uyumak gördüyseniz:

  • İş hayatınız, sağlığınız veya duygusal hayatınızla ilgili bazı konular zaman alabilir veya sabrınızı zorlayabilir.

Kahve falında otobüste uyumak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Kahve falında otobüs lastiği görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolcu otobüsüne binmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsü yetişememek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs camı silmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle otobüste olmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyle otobüse binmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına yorulur.

Kahve falında otobüsle uçurumdan düşmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir