AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüste oturmak

Kahve falında otobüste oturmak

Kahve falında otobüste oturmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüste oturmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili bir durum partnerinizle uğraşmanız gerekmesi belli bir sorunun askıya alınmasına neden olabilir.

Kahve falında otobüsün önünde oturmak düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında otobüsün üstünde oturmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüste oturmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsle denize uçmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüste olduğunu görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına işarettir.

Kahve falında araba otobüs görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında otobüs yıkamak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir