AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde otobüs görmek

Kahve falında denizin üstünde otobüs görmek

Kahve falında denizin üstünde otobüs görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde otobüs gördüyseniz:

  • Sahte peygamberler, medyumlar, görevini kötüye kullanan din adamları ya da ruhani liderler v.b kişiler artabilir.

Kahve falında denizin üstünde otobüs görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz üstünde otobüs görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına yorulur.

Kahve falında otobüsün üstünde oturmak kalbinin küt küt edeceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kendini otobüsün üstünde görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsün üstünde gitmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında otobüsün denize düştüğünü görmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde otobüs görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde otobüs görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, geçmişi unutup geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir