AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs çarpması görmek

Kahve falında otobüs çarpması görmek

Kahve falında otobüs çarpması görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, adaletin geleceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, çok iyi atılımlar yapılacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüs çarpması gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi alışılmadık alanlara kaydırmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında otobüs çarpması görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına inanılır.

Kahve falında birine araba çarpmasını görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalettir.

Kahve falında şeytan çarpması görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında araba çarpması sonucu ölmek beklediklerini duyacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalettir.

Kahve falında tren çarpması görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik çarpmasından ölmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç harfli çarpması görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, güzellik ve hayır geleceğine işarettir.

Kahve falında araba çarpmasından ölmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir