AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu otobüsü kullanmak

Kahve falında yolcu otobüsü kullanmak

Kahve falında yolcu otobüsü kullanmak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, muradına ereceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında yolcu otobüsü kullanmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz bile eşinizle her türlü gerilimden kaçının, yatın erkenden uyuyun.

Kahve falında yolcu otobüsü kullanmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında yolcu gemisi kullanmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolcu minibüsü kullanmak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bilgilerle donanacağına delalet eder.

Kahve falında belediye otobüs kullanmak atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz otobüs kullanmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının otobüs kullandığını görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük otobüs kullanmak harama göz dikmeyeceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına alamet eder.

Kahve falında otobüse kullanmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir