AnaSayfa / Genel / Kahve falında yetişmeye çalışmak

Kahve falında yetişmeye çalışmak

Kahve falında yetişmeye çalışmak kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında yetişmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapma çabası kendi işlerinizle ilgilenmenizi engelliyor.

Kahve falında düğüne yetişmeye çalışmak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında koşmak yetişmeye çalışmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine yetişmeye çalışmak hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında namaza yetişmeye çalışmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yetişmeye çalışmak çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında otobüse yetişmeye çalışmak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında işe yetişmeye çalışmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına işarettir.

Kahve falında cuma namazına yetişmeye çalışmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir