AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay hali olmak

Kahve falında ay hali olmak

Kahve falında ay hali olmak ihanet göreceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında ay hali olmak gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız durumunda pişman olmayacaksınız.

Kahve falında ay hali olmak başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ay hali görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işyerini inşaat halinde görmek yeni bir eve sahip olacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında top halinde kumaş görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yapağı halinde yün görmek üzüntü duyacağına, hem de zengin biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tane halinde mısır görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlanmış halini görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sebze meyve hali görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, mal mülk edineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir