AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlanmış halini görmek

Kahve falında yaşlanmış halini görmek

Kahve falında yaşlanmış halini görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, şansızlığın kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlanmış halini gördüyseniz:

  • Bazı ufak sağlık problemleriniz olabilir.

Kahve falında yaşlı halini görmek işlerinde başarı elde edeceğine, sevap işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlanmış halini görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında tane halinde mısır görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayın hallerini görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inşaat halinde ev almak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, başarının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde yunus balığı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeklik halini görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında hali yikayan görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir