AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapağı halinde yün görmek

Kahve falında yapağı halinde yün görmek

Kahve falında yapağı halinde yün görmek ayağının tökezlemeyeceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yapağı halinde yün gördüyseniz:

  • Biraz da siz olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.

Kahve falında yapağı halinde yün görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yün yapağı görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, evlatlarının hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yapağı görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işaret eder.

Kahve falında kabenin ilk halini görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında sürü halinde siyah köpek görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sürü halinde böcek görmek evindeki huzurun bozulacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında tane halinde mısır görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında kor halinde ateş görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir