AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsle yolculuğa çıkmak

Kahve falında otobüsle yolculuğa çıkmak

Kahve falında otobüsle yolculuğa çıkmak umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sağlığının bozulacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında otobüsle yolculuğa çıkmak gördüyseniz:

  • Çok net, nazik ya da anlayışlı bir ortam olmasa bile, içinde fırsatları barındıran bir atmosferdesiniz.

Kahve falında otobüs yolculuğa çıkmak bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsle yolculuğa çıkmak kötü halinden eser kalmayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsle yolculuk yaptığını görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına delalettir.

Kahve falında otobüsle yolculuk yapmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında yolcu otobüsünü kaçırmak düşmanından kurtulmaya, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsle yolculuk yaparken görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, verimin her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında yolcu otobüsüne binmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine delalettir.

Kahve falında otobüsle yolculuk etmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, bilincin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir