AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsün saatini kaçırmak

Kahve falında otobüsün saatini kaçırmak

Kahve falında otobüsün saatini kaçırmak yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında otobüsün saatini kaçırmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanın beklentileri sizin beklentilerinizle uyuşmayabilir.

Kahve falında otobüsün saatini kaçırmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında otobüs saatini kaçırmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Kahve falında otobüse kaçırmak aldığı borçların katbekat artacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında otobüsü kaçırmak görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında otobüsü kaçırmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsün kaçtığını görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine yorulur.

Kahve falında otobüs kaçırdığını görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsü kaçırdığını görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir