AnaSayfa / Genel / Kahve falında bineceği otobüsü kaçırmak

Kahve falında bineceği otobüsü kaçırmak

Kahve falında bineceği otobüsü kaçırmak daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, güç ve kudret kazanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında bineceği otobüsü kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazı kazançlar sağlayabilir veya üstlerinizden beklenmedik prim ya da övgüler alabilirsiniz.

Kahve falında otobüsün kaçtığını görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüs kaçırmak görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına işarettir.

Kahve falında otobüsü kaçırmak görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında yolcu otobüsünü kaçırmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında otobüsü kaçırmak tebrik edileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine delalettir.

Kahve falında otobüs kaçırdığını görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına delalet eder.

Kahve falında bineceği otobüsü kaçırmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine delalettir.

Kahve falında otobüse kaçırmak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir