AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsde gitmek

Kahve falında otobüsde gitmek

Kahve falında otobüsde gitmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsde gitmek gördüyseniz:

  • Mevcut çabalarınızın sonuçlarını almak üzeresiniz.

Kahve falında otobüste ayakta gitmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına inanılır.

Kahve falında hacca gitmek için otobüse binmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında otobüs içinde gitmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çok hayırlı şeylere rivayet eder.

Kahve falında otobüsde gitmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsle pikniğe gitmek kar sağlayacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret eder.

Kahve falında otobüse binip gitmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında otobüsle cenazeye gitmek şansızlığın kırılacağına, ailesini hem gururlandıracağına yorulur.

Kahve falında otobüsle uzun yola gitmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir