AnaSayfa / Genel / Kahve falında giden otobüs görmek

Kahve falında giden otobüs görmek

Kahve falında giden otobüs görmek sağlığın bozulacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında giden otobüs gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında hızlı giden otobüs görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında otobüsle hacca gitmek cebinin para göreceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsle eve gitmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında otobüsle istanbula gitmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına yorulur.

Kahve falında otobüsle okula gitmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında giden otobüs görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında otobüste ayakta gitmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında otobüsle uzun yola gitmek kendisini ona adayacağına, koltuğunun da yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir