AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüse atlamak

Kahve falında otobüse atlamak

Kahve falında otobüse atlamak günden güne daha artan başarılar kazanacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hayatın yoluna gireceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, ufkunun açılacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüse atlamak gördüyseniz:

  • Detayların içinde kaybolmadan büyük resmi hatırlayarak kendinizi rahatlatabilirsiniz.

Kahve falında otobüse atlamak ilim ve irfan sahibi olunacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında otobüsten atlamak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına alamet eder.

Kahve falında otobüsle tepeye çıkmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık otobüste olduğunu görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında otobüsle gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek otobüse binmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine işaret eder.

Kahve falında otobüste yolculuk yapmak daha kararlı bir kişi olunacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir