AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs yıkamak

Kahve falında otobüs yıkamak

Kahve falında otobüs yıkamak umutlarının yarım kalmayacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işarettir.

Kahve falında otobüs yıkamak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişi veya haberlere dikkat etmekte fayda var.

Kahve falında otobüs yıkamak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işarettir.

Kahve falında mavi otobüse binmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde otobüs görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüs durdurmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Kahve falında otobüs muavinliği yapmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında otobüs camından bakmak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüs bileti görmek bereketli yağmurlara, çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında otobüsün üstünde gitmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir