AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs tekeri görmek

Kahve falında otobüs tekeri görmek

Kahve falında otobüs tekeri görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, rızkının sonsuz olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında otobüs tekeri gördüyseniz:

  • Güzel haberi paylaşmadan önce, belli imzaların atıldığından, resmi kağıdın geldiğinden veya anlaşmaların yapıldığından emin olmalısınız.

Kahve falında otobüs tekeri görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bisiklet tekeri görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında tekeri görmek icat yapacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekerin patladığını görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine işarettir.

Kahve falında patlamış teker görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teker şişirmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tekeri patlak bisiklet görmek ismini herkese duyuracağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük teker görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir