AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlamış teker görmek

Kahve falında patlamış teker görmek

Kahve falında patlamış teker görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında patlamış teker gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olabilirseniz daha az hasar yapmış olursunuz.

Kahve falında patlamış teker görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında traktör tekeri görmek bol bol hayır duası alınacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında teker görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında tekersiz araba görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, isteklerinize kavuşacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında teker sökmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba tekeri görmek dertlerin aşılacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında tekerli sandalye görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında patlak teker görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir