AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs koltuğu görmek

Kahve falında otobüs koltuğu görmek

Kahve falında otobüs koltuğu görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, başarısızlıklara düşeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında otobüs koltuğu gördüyseniz:

  • Aciliyet gerektiren durumlar oluşsa dahi, olayları detaylı şekilde ele almanız gerekiyor.

Kahve falında otobüs koltuğu görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk koltuk görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuğa ters oturmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil koltuk görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk oturmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına işarettir.

Kahve falında bordo renk koltuk görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalettir.

Kahve falında gri koltuk görmek mutluluğunun büyüyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir