AnaSayfa / Genel / Kahve falında otlu ekmek görmek

Kahve falında otlu ekmek görmek

Kahve falında otlu ekmek görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otlu ekmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerde ya da iş birliklerinde bağlayıcı sözler verilmesi veya ilişkinin sonlandırılması gereği doğabilir.

Kahve falında ot ekmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında otlu ekmek görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keçiye ot vermek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında oturan erkek görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil otlarda yürümek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, her zaman hak ettiğini alacağına işaret eder.

Kahve falında çörek otu yemek rızkının da genişleyeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işarettir.

Kahve falında çayırda inek otlatmak kazancının çok düşeceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine rivayet eder.

Kahve falında biberiye otu görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir