AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde ot görmek

Kahve falında evin içinde ot görmek

Kahve falında evin içinde ot görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, malların çoğalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde ot gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız bir durumdan daha fazla sosyalleşerek ya da iletişim ağınızı genişleterek kurtulabilirsiniz.

Kahve falında evin içinde ot görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine yorulur.

Kahve falında otların içinde yürümek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil otların içinde yürümek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında otlar içinde yürümek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde tren görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde buz görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde gül görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde çamaşır kurutmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir