AnaSayfa / Genel / Kahve falında otlara basmak

Kahve falında otlara basmak

Kahve falında otlara basmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, hep yerinde sayacağına delalet eder.

Kahve falında otlara basmak gördüyseniz:

  • Değişimden korkmamalısınız.

Kahve falında otlara basmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında taşa basmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine yorulur.

Kahve falında bebek mezarına basmak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cam kırığına basmak sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında farenin üstüne basmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın üzerine basmak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında idrara basmak verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kedi kuyruğuna basmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir