AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapı yutmak

Kahve falında hapı yutmak

Kahve falında hapı yutmak zorlukların ve kavgaların biteceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, istenen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında hapı yutmak gördüyseniz:

  • Partnerinizi, çocuklarınızı ya da sevdiğiniz kişileri ilgilendiren bir konuda duygusal stratejiler uygulamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında hapı yutmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, gelirinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz hap yutmak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında uyuşturucu hap yutmak ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında bir kişinin hapse girdiğini görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalettir.

Kahve falında yakınının hapse girmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinin hapse girdiğini görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hap içtiğini görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığının hapse girdiğini görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir