AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç ve yağmur görmek

Kahve falında ağaç ve yağmur görmek

Kahve falında ağaç ve yağmur görmek başarılarının azalacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç ve yağmur gördüyseniz:

  • Başkalarının değil kendi ihtiyaçlarınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Kahve falında ağaç ve yağmur görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda ıslanmamak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş görmek evlatların hayırsız çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak büyük bir mala sahip olacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur altında olmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında yağmur yağarken ıslanmamak moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yaptığı işten çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok fazla yağmur yağdığını görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında renkli yağmur görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir