AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve köpek beslemek

Kahve falında kedi ve köpek beslemek

Kahve falında kedi ve köpek beslemek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, malın bereketinin artmasına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi ve köpek beslemek gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişiler var.

Kahve falında kedi köpek beslemek mesleğindeki statüsünün de artacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi ve köpek beslemek büyük zorluklar yaşayacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında kedileri beslemek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında kedi beslemek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, başarısının artacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kedi yavrusu beslemek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah kedi beslemek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediler beslemek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, ekmeğine leke süreceğine delalettir.

Kahve falında kedi yavruları beslemek çok kötü günler geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir