AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken yemek yemek

Kahve falında oruçlu iken yemek yemek

Kahve falında oruçlu iken yemek yemek fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, gururlu bir hayat süreceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken yemek yemek gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte son derece başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında oruçlu iken bal yemek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, çok rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken ekmek yemek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken şeker yemek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken tatlı yemek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, bereketin ve karın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken lokum yemek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında oruçlu iken portakal yemek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken yeşil elma yemek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir