AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken bal yemek

Kahve falında oruçlu iken bal yemek

Kahve falında oruçlu iken bal yemek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında oruçlu iken bal yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi zorlayan ya da iknaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında oruçlu iken bal yemek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında oruçlu iken ceviz yemek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken çekirdek yemek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken şeftali yemek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken karpuz yemek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken yeşil elma yemek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken üzüm yemek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir