AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken tatlı yemek

Kahve falında oruçlu iken tatlı yemek

Kahve falında oruçlu iken tatlı yemek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken tatlı yemek gördüyseniz:

  • Nasihat veren büyükbaba edası yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Kahve falında oruçlu iken tatlı yemek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken şeker yemek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, dertlerinden arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken kayısı yemek iş hayatında kendi işini kuracağına, pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken üzüm yemek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yemek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken salatalık yemek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken lokum yemek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir