AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken baklava yemek

Kahve falında oruçlu iken baklava yemek

Kahve falında oruçlu iken baklava yemek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken baklava yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla cümle sarf etmeniz, kendinizi belli açıklamalar yapmak zorunda bırakmanıza neden olabilecek sonuçları beraberinde getirebilir.

Kahve falında oruçlu iken baklava yemek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken lokum yemek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken hurma yemek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken zeytin yemek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken meyve yemek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken üzüm yemek kazancının düşeceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruç iken üzüm yemek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yemek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir