AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruç olduğunu unutmak

Kahve falında oruç olduğunu unutmak

Kahve falında oruç olduğunu unutmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına yorulur.

Kahve falında oruç olduğunu unutmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza anlayış göstermeye çalışın.

Kahve falında oruç unutmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruç tutmayı unutmak aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında oruç olduğunu unutmak amaçlarına ulaşmaya, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında orucu unutmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, tövbelerin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest almayı unutmak sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine delalettir.

Kahve falında silahını unutmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabısını unutmak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir