AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç görmek

Kahve falında avuç görmek

Kahve falında avuç görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç gördüyseniz:

  • Hiçbirşey önceden hesapladığınıza uymayabilir.

Kahve falında avuç içini kesmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine delalet eder.

Kahve falında avucunda sivilce görmek bol para kazanacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuçla bozuk para görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç avuç tuz yemek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuca kına yakmak rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına inanılır.

Kahve falında avuç içinde kıl görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine yorulur.

Kahve falında avuç içinde harf görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına yorulur.

Kahve falında avuç açıp dua etmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir