AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanın yandığını görmek

Kahve falında ormanın yandığını görmek

Kahve falında ormanın yandığını görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ormanın yandığını gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak için yalnız başınıza ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında ormanların yandığını görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ormanın yandığını görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ormanda ağaç kesmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına alamet eder.

Kahve falında yemyeşil bir orman görmek işinde terfi alacağına, güzel günlerle tanışılacağına delalettir.

Kahve falında ormanda yemek yemek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, büyük emekler vereceğine delalettir.

Kahve falında ormandan odun kesmek mutlu günler yaşanacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işaret eder.

Kahve falında ormanda inek görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, ticaretinin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında orman ve nehir görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir