AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda inek görmek

Kahve falında ormanda inek görmek

Kahve falında ormanda inek görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, sıkıntılarını atacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, şifaya kavuşacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerinden feragat edeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda inek gördüyseniz:

  • Planlarınızı herkesin duyacağı şekilde dile getirmelisiniz.

Kahve falında ormanda inek görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında ormanda dolaşmak mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, gelirinin artacağına yorulur.

Kahve falında ormanda at görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ormana girmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında ormanda yaşamak yokluk içine gireceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine işaret eder.

Kahve falında ormanda namaz kılmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ormanda ağaç kesmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece ormanda gezmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir